Når produktionen kører, er det afgørende, at anlægget fungerer optimalt og uden nedbrud. Vi kender vores kunders behov for velfungerende industri- og produktionsanlæg i topklasse. Vi designer styring og automation til nye anlæg med markedsførende materialer i topkvalitet, og vi programmerer PLC-styring, så produktionen fungerer optimalt. Desuden vedligeholder, udbygger og reparerer vi eksisterende anlæg inden for alle industrier og landbrug.

installationseftersyn-installatoer

El service

Vi ved, at når en kundes anlæg er ude af drift, så har hvert eneste minut direkte økonomisk betydning. Derfor er vores montører klar til at rykke ud på hele Sjælland med kort varsel døgnet rundt. Vores professionelle og effektive fejlfindingsmetoder og -værktøjer sikrer, at vi så hurtigt som muligt identificerer fejlen og retter den. Det primære fokus er at få anlægget i gang igen hurtigst muligt. Hvis årsagen til fejlen ligger i anlæggets konfiguration, hjælper vi gerne med at optimere, så vi kan forebygge lignende fejl i fremtiden.
Vores korte leveringstid på reservedele er også med til at sikre den hurtigst mulige reparation.
Det er, hvad vi forstår ved effektiv professionel el service til industri og produktion.

Design af nye anlæg

Hvis du vælger Stensbjerg El som partner, når du skal etablere et nyt produktionsanlæg, er du sikker på at anlægget lever op til de nyeste standarder. Vi sørger for optimal konfiguration og programmering af al styring – oftest baseret på PLC-styring – og hvis der er behov for det, udvikler vi nye løsninger, som er specielt tilpasset din industri. F.eks. har vi lavet radarmåling af tankniveauer inden for betonproduktion, så vi slipper for sensorer, som bliver slidte eller ufunktionelle af kontakt med materialerne. Og selvom vi har beton- og mørtelproduktion som vores særlige ekspertområde, håndterer vi automation og styring inden for enhver industri.


El dokumentation

Vi slipper aldrig et anlæg uden at efterlade opdateret dokumentation. Det er næsten umuligt at fejlsøge på et anlæg, hvor dokumentationen ikke er opdateret, så vi dokumenterer altid alt, hvad vi laver. Det gælder både for nye anlæg, hvor vi naturligvis holder os til det design, som fremgår af projektet. Og det gælder for reparationer og ændringer af eksisterende anlæg. Vores montører oplever jævnligt at komme ud til anlæg, som er gået i stå på grund af en fejl i en reparation, som ikke er dokumenteret korrekt. Det betyder næsten altid, at fejlsøgningen tager længere tid, og derfor at der går længere tid, før anlægget kører igen. I sådan et tilfælde går montøren ikke, før dokumentationen er opdateret.

Mere end 30 års erfaring med el service

Vi lægger vægt på stærke kompetencer, når vi udvælger vores montører. Så når vi har mere end 30 års erfaring med el installation og el service på industri- og produktionsanlæg, betyder det ikke, at vores viden er mere end 30 år gammel. Vi holder os opdateret på de nyeste udviklinger inden for vores fag, og vores stærke erfaringsgrundlag bruger vi til at sikre vores kunder de bedste løsninger. Vi lægger også vægt på at være i god dialog med vores kunder hele vejen igennem opgaven. Vi ved nemlig, at vores kunder altid har stærkt fokus på, at produktionen kan foregå så effektivt som muligt, og selvom vi som el installatører er eksperter, kender kunden jo altid sin egen produktion bedst.

Kontakt din El installatør

Du får den mest kompetente og professionelle service omkring styring af industri- og produktionsanlæg hos Stensbjerg El. Ring i dag og lad os få en dialog om dine behov.

    Kontrolspørgsmål:

    Kontaktoplysninger