Stensbjerg El udfører el arbejde hos private kunder. Du kan spare mange penge på elregningen, hvis du lader os gennemgå dine el installationer. Vi rådgiver om de mest optimale løsninger, så du får det bedste ud af dine stikkontakter.

el-elektriker-arbejde

El arbejde for private

Ved nybyggeri og ved ændring af din eksisterende bygning har du brug for en autoriseret el installatør for at sikre, at dine nye installationer lever op til lovgivningens krav og dine egne krav til sikkerhed, tryghed og funktion. Vi hjælper dig allerede i planlægningsfasen med at træffe de rigtige beslutninger, og når arbejdet skal udføres, kommer vores erfarne elektrikere og sørger for, at alt bliver lavet i bedste kvalitet.
Vi laver både el, data, tv og specialopgaver hos private.

Hør hvordan vi kan hjælpe dig

Belysning og energioptimering

Belysningen er i mange private boliger en seriøs energisluger. Vi gennemgår gerne hele din bolig for at give dig de bedste elspareråd. Og i langt de fleste tilfælde foreslår vi, at man udskifter al belysning med moderne LED-teknologi. LED-lys er ikke blot det bedste alternativ rent energimæssigt. Det giver også den bedste lyskvalitet og farvegengivelse, og samtidig er det ekstremt holdbart. Der er rigtig mange penge at spare på LED-belysning.

Hvidevarer

Dine hvidevarer skal fungere perfekt. Vi hjælper dig med at vælge de hvidevarer, som passer til dine behov, og vi vurderer også, om det kan betale sig at reparere på dine gamle hvidevarer. Ofte vil en udskiftning tjene sig selv hjem over elregningen på ret kort tid. Vi sørger for installation og service af alle slags hvidevarer.

Elvarme

Vi monterer forskellige former for elvarme i private hjem. Luft til luft-varmepumper er blevet meget populære, fordi de udnytter energien meget effektivt.
I fritidshuse og på steder med små behov for varme, installerer vi elektrisk gulvvarme og traditionelle el radiatorer.

Ventilation og Genvex

Indeklimaet styres på en sund og energivenlig måde med et moderne ventilationsanlæg, som genvinder varmen fra den brugte luft og overfører den til den friske, som trækkes ind i huset. God ventilation giver bedre trivsel for de mennesker, som bor i huset, og samtidig minimerer du indholdet af radon i din bolig.

Din intelligente bolig

Med den nyeste teknologi kan vi hjælpe dig med at gøre din bolig intelligent. Du kan styre al din el med apps til telefon, computer eller tablet, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvor klogt dit hjem kan blive.

Vi kan styre belysning og stikkontakter efter programmer, som du håndterer manuelt, eller efter tidsbestemte skemaer. Vi kan styre din elvarme efter dine ønsker. Vi kan styre indeklima, alarm, telefon, data, tv og alle de andre ting, som styres af strøm i dit hjem.

Det moderne hjem er intelligent – vi skaber det for dig.
Kontakt os og hør, hvad vi kan hjælpe med.

    Kontrolspørgsmål:

    Find kontaktoplysninger