Løje's EL-service er en el-virksomhed, der har eksisteret i Store Heddinge siden 1985.Vores gode trofaste kunder igennem årene har gjort dette muligt, og vi håber, du kunne tænke dig at være én af dem.

Hvorfor vælge os?

Vi er leveringsdygtige i alle former for el-arbejde, og i vores alsidige showroom finder du lamper, hvidevarer og varmepumper til enhver smag og pris.


Over 30 års erfaring

Vi har mere end 30 års erfaring, der er med til at sikre håndværksmæssig kvalitet og en stor viden inden for vores felt.

Professionelle medarbejdere

Vores team af professionelle medarbejdere gør altid deres bedste for at levere kvalitet og en god service til dig.

Godt håndværk

Vi har tradition for godt håndværk, og er bevidste om den enorme udvikling, når det gælder krav og kompetencer.

service-loejes-el-butik

Lamper, hvidevarer, el-artikler og brugskunst

Løje’s El-service startede som en enkeltmandsvirksomhed med indehaver el-installatør, Hans-Jørgen Løje, og er nu vokset så vi har fem elektrikere og en lærling.

1. september 2017 overtog Mette og Lasse Hansen Løje’s El-service med ønsket om at videreføre virksomheden i den samme ånd.

Vi stortrives i vores smukke og rustikke lokaler, så kom gerne og del det med os, eller besøg os på nettet og få masser af inspiration til hjemmet. Vi glæder os til at byde dig indenfor.

Find inspiration i vores showroom

Vores showroom

Showroomet i baggården forventer du dig måske ikke så meget af, men kom og oplev hygge og god stemning samt repræsentativt udvalg af nutidens lamper, hvidevarer, varmepumper og alt inden for el-artikler.

Kom og få et godt råd og kyndig vejledning, hvad enten du går med tanker om udskiftning af dine hvidevarer, energioptimering af dine varmekilder eller belysning. Vi hjælper også gerne hvis du har brug for en flot ny lampe til din bolig.

Du er altid velkommen til at kigge ind i vores showroom efter aftale med os på tlf.: 56 50 38 38 eller mail [email protected]


Vores værksted

Løje’s EL-service er en KLS-certificeret virksomhed bestående af professionelle elektrikere med mange års erfaring.

Vores faglærte elektrikere udfører alt inden for el-arbejde, og vi servicerer blandt andet landbrugsinstallationer, nybygning, skibsinstallationer samt private el-installationer, om det er installering af IHC-systemer til den intelligente bolig, fejlfinding eller montering af lamper.

Vi installerer og sælger også alle typer af hvidevarer. Vi kan også sørge for at det eksisterende bortskaffes, samt at det nye virker, inden vi går derfra.

Når vi selv skal sige det, har vi de bedste elektrikere i miles omkreds – og vi løber ikke fra ansvaret, når problemerne opstår.

I er velkomne til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Kontakt Løje's El-service

Find os her: Vestergade 21 D, 4660 Store Heddinge.
Kontakt os på tlf.: 56 50 38 38 eller mail: [email protected]

Mandag – Torsdag: 07.30 – 17.00
Fredag: 07.30 – 15.00

Kontrolspørgsmål:

Find kontaktoplysninger til Stensbjerg El