Har du behov for udskiftning af din varmekilde og vil du forbedre din boligs energimærke? Kom med på bølgen af vedvarende energi og bidrag til den grønne omstilling. Stensbjerg El leverer energibesparende og diskrete varmepumpeløsninger.Varmepumperne finder du i nye opdaterede designs i et udvalg af fine farver, som fylder minimalt i dit hjem. Vi leverer modeller, som ikke optager unødig plads med fokus på funktionalitet og design. Alle fabrikater har været gennem streng kvalitetskontrol i EU-regi.

Hvordan fungerer en varmepumpe

De grundlæggende principper er luft til luft-kompressorteknik baseret på recirkulation. Luften passerer gennem en udvendig kompressor. Den opvarmes og ledes efterfølgende til den indvendige del af varmepumpen som placeres i din bolig. Du kan få både energikilde til opvarmning og aircondition i samme løsning.

Diskret design til din bolig

Varmepumper findes i et bredt sortiment med spændende farver, som giver et mere æstetisk og stilrent look i din bolig. Du kan vælge nuancer som passer til indretningen i dit hjem, uden at den indre del af varmepumpen kommer til at dominere helhedsindtrykket.


Brugervenlige fabrikater

Vi forhandler primært Panasonic luft/luft-varmepumper. Pumperne leveres til væg, loft eller gulv efter ønske. Derudover er vi leveringsdygtige i fabrikater som Bosch og Haier. Går du efter et helt særligt mærke, bestiller vi det hjem. Samtlige designs er brugervenlige og nemme at betjene med fjernbetjening samt mulighed for WIFI/GSM.

Økonomiske fordele ved skift til varmepumpe

Der er økonomisk gevinst ved skift til varmepumpe som energikilde. Det er langt mere rentabelt og besparelsen i det samlede energiregnskab er stor.

En pumpes ydeevne/virkningsgrad oplyses i en COP-faktor; jo højere COP-værdi desto bedre. Værdien er ikke en fast størrelse, men varierer fra model til model. Vælg en god COP-værdi og få en lavere elregning. Hvis der f.eks. anvendes en varmepumpe med en COP-værdi på 4.5 og der bruges 1kW på pumpen, får du 4.5 kW ud i varme. Med en almindelig el-radiator er forholdet 1:1.


Fagligt knowhow og personlig rådgivning

Stensbjerg El yder præcis og personlig rådgivning i forbindelse med opsætningen af din varmepumpe. Vores teknikere har den nødvendige basisviden og relevante certificeringer.

Tæt dialog med kunden

Vi er altid i tæt dialog med kunden omkring ønsker og behov. Vi kigger på rummets beskaffenhed, antal m2 på rummet som ønskes opvarmet og endelig på hvilket fabrikat der foretrækkes set i forhold til det mest diskrete designløsning som muligt.

Vores installatører trækker altid en ny 230V-forsyning til pumpen enten fra den eksisterende varmegruppe, som nu bliver overflødig, eller direkte fra el-tavlen.

Fokus på autoriseret faglighed

Vi giver dig specifik og målrettet vejledning. Med fokus på autoriseret faglighed og professionalisme tilpasser vi vores service individuelt til f.eks. din helårsbolig, dit sommerhus eller erhvervslokale. Vores teknikere yder lovpligtig service på alle former for fabrikater.

Et årligt servicetilsyn koster 1.195,00 inkl. moms (evt. efterfyldning af anlæg med kølemiddel er ikke inkluderet i prisen). Stensbjerg EL har løsninger der virker til både private, erhverv og detail.

Kontakt os endelig for en uforpligtende snak om mulighederne for at spare på varmeregningen.

    Kontrolspørgsmål:

    Find kontaktoplysninger