Er du på jagt efter et seriøst elektriker tilbud, som kan konkurrere på både pris og kvalitet skal du kontakte Stensbjerg El i dag. Vi er klar til at betjene dig med den bedst mulige service og den højeste kvalitet.Forvent kun det bedste, når det gælder el arbejde i topklasse. Stensbjerg El er din el installatør på Sjælland.

el-installatoer-industrianlaeg

Elektriker tilbud

Fortæl os om dine ønsker og behov for el arbejde. Så rykker vi ud og giver dig et godt og seriøst tilbud på el installationer i høj kvalitet. Vi gør alt for at sikre dig de bedste og mest energirigtige løsninger, så dit el arbejde er fremtidssikret og veldokumenteret.
Vi er altid klar til at hjælpe dig – både hvis du leder efter de mest specialiserede løsninger, og hvis du blot leder efter den bedste pris.


Kontakt os

Uanset om du er kunde hos os i forvejen, eller om du leder efter den bedste elektriker til netop din opgave, så sidder vi klar til at svare på dine spørgsmål og rådgive dig om løsninger inden for el installation for både private og erhverv.

Udfyld vores kontaktformular, eller send en mail på [email protected]. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Du er også velkommen til at ringe enten på vores hovednummer, 56 27 42 14, eller direkte til den af vores medarbejdere, du skal i kontakt med.

Vi rykker ud på hele Sjælland med kort varsel.
Ring med det samme.

Find medarbejder

Adresser

Stensbjerg El

Vordingborgvej 88
4681 Herfølge

Tlf.: 5627 4214

Vordingborgvej 88, 4681 Herfølge

Løje’s El-Service

Vestergade 21 D
4660 St. Heddinge

Tlf.: 5650 3838

Vestergade 21D, 4660 Store Heddinge

Vores medarbejdere er vores største aktiv

Send os en besked

Udfyld vores kontaktformular, eller find flere oplysninger ovenfor.

    Kontrolspørgsmål:

    Læs mere om Stensbjerg